НАРАДА КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

  • 172

Фото без опису

НАРАДА КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

27 квітня 2023 року на базі Северинівського ліцею відбулась планова нарада керівників закладів дошкільної та загальної середньої освіти громади.

Розпочалось засідання традиційно: з вітання керівників закладів, які відзначали  дні народження у квітні. Твердохліб Ж.П., начальник відділу освіти, молоді та спорту вручила квіти та привітала з  особистим святом Трач Т.П., директора Сербинівського НВК І-ІІІ ст. та Шпак Н.П., завідувача Кудіївецьного ЗДО «Вишенька».

В робочі частині наради було обговорено низку питань, повязаних із організацією роботи закладів освіти у квітні 2023 року.

Яременюк С.М., головний спеціаліст ВОМС, оприлюднила інформацію про підсумки проведення атестації педагогічних працівників у 2023 році.

Досвідом роботи щодо створення у закладі умов для інклюзивної освіт поділилась з колегами Трач Т.П., директор Сербинівського НВК І-ІІІ ст.

Кичак Л.В., завідувач Олександрівського ЗДО «Черешенька», проаналізувала стан відвідування дітьми різновікової групи закладу за поточний період 2022-2023 н.р.

Твердохліб Ж.П., начальник ВОМС, у своєму виступі проаналізувала та вмотивувала результати моніторингового дослідження з математики та української мови у 4-х та 8-х класах ЗЗСО громади у березні 2023 року.

Окрім основних, відбулось обговорення ряду питань господарського характеру, повязаних із організованим закінченням навчального року.