ФАХОВУ АТЕСТАЦІЮ ПЕДАГОГІВ ГРОМАДИ УСПІШНО ЗАВЕРШЕНО!

  • 109

Фото без описуФото без описуФото без опису

ФАХОВУ АТЕСТАЦІЮ ПЕДАГОГІВ ГРОМАДИ УСПІШНО ЗАВЕРШЕНО!

                06 квітня 2023 року  відбулось засідання атестаційної комісії ІІ рівня при відділі освіти, молоді та спорту Северинівської сільської ради, на якому було підведено підсумки фахової атестації педагогічних та керівних кадрів закладів освіти громади у 2022/2023 навчальному році.

В закладах освіти цьогоріч працювали 3 атестаційні комісії І рівня та 4 експертні групи. Цьогоріч представлені атестаційні матеріали на 35 педагогічних працівників та 5 керівників, що становить 29,4% від загальної  кількості працюючих. Атестація будувалася на принципах демократичності, взаємоповаги, гласності та з дотриманням академічної доброчесності. Свою педагогічну майстерність вчителі та вихователі, які атестувались у поточному році,  презентували на засіданнях методичних об’єднань, шкільних атестаційних комісій та експертних груп, під час проведення відкритих уроків та занять тощо.

         Члени атестаційної комісії ІІ рівня під головуванням начальника відділу освіти, молоді та спорту Твердохліб Ж.П. розглянули клопотання та подані матеріалів на атестацію 30 педагогічних працівників та 5 керівних кадрів закладів освіти, які атестувалися на відповідність займаній посаді, присвоєння кваліфікаційних категорій, педагогічних звань та встановлення тарифних розрядів (відповідність раніше присвоєним кваліфікаційним категоріям, тарифним розрядам та педагогічним званням).

         Засідання атестаційної комісії ІІ рівня пройшло у очному форматі без присутності педагогів, що атестуються.  Їхні фахові здобутки  у міжатестаційний період презентували керівники закладів освіти.

         Робота атестаційної комісії ІІ рівня пройшла у вигляді круглого столу із дотриманням визначеного регламенту.

         Дякуємо членам атестаційних комісій та експертних груп І рівня за чітку та злагоджену роботу, прозорість та демократичність прийнятих рішень.

         Вітаємо педагогічних працівників, які успішно завершили 5-річний цикл фахової атестації!

        Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису