НАРАДА КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

  • 114

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

НАРАДА КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

         28 березня 2023 року відбулась планова нарада керівників закладів освіти громади. До участі у засіданні була запрошена також голова Северинівської сільської організації профспілки працівників освіти і науки України Коваль Л.М.

         Зустріч розпочалась із привітання завідувача Маньковецького ЗДО «Пролісок» Твердохліб Н.І., яка напередодні святкувала свій день народження.

         На порядок денний наради було винесено ряд питань, пов'язаних із роботою закладів у весняний період.

         Головний спеціаліст ВОМС Яременюк С.М. підвела підсумки відбіркового етапу фестивалю вчительської та учнівської творчості «Проліски надії-2023». До уваги присутній було представлено фрагменти найбільш яскравих концертних номерів. Начальник ВОМС Твердохліб Ж.П. вручила керівникам закладів освіти грамоти ВОМС та  Северинівської сільської організації профспілки працівників освіти і науки України, якими було відзначено керівників художніх колективів за якісну підготовку концертних програм в рамках фестивалю «Проліски надії -2023».

          Завідувач Чернятинського ЗДО «Суничка» Шпіганєвич Л.С. у своєму виступі презентувала досвід роботи колективу щодо налагодження партнерської взаємодії закладу та сімей вихованців в умовах воєнного стану.        Завідувач Северинівського ЗДО « Ромашка» Кучер Л.Б. розповіла про роботу  колективу закладу в умовах суміщення з притулком для внутрішньо-переміщених осіб, який функціонує у ЗДО з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну.

          Начальник ВОМС Твердохліб Ж.П. акцентувала увагу керівників на важливих питаннях щодо завершення навчального року: пропро  набір учнів до 1-х класів, про дату видачі документів про освіту, про  організацію харчування учнів та вихованців, а також ряд питань. які потребують оперативного вирішення: про завершення опалювального сезону,  про проведення благоустрою територій закладів тощо.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису