ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення громадського обговорення кандидатури старости Олександрівського старостинського округу КОРОЛЯ Владислава Васильовича

  • 80

Фото без опису

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про проведення громадського обговорення кандидатури

старости  Олександрівського старостинського округу

КОРОЛЯ Владислава Васильовича

 

Северинівська сільська рада проводить громадське обговорення кандидатури старости Олександрівського старостинського округу.

Северинівський сільський голова вносить на розгляд жителів сіл Олександрівка, Повал, Кудіївці та селища Шевченкове Жмеринського району Вінницької області на посаду старости Олександрівського старостинського округу кандидатуру КОРОЛЯ Владислава Васильовича.

Розпорядження від 27 березня 2023 року №32-р «Про проведення громадського обговорення кандидатури старости Олександрівського старостинського округу Северинівської сільської територіальної громади та затвердження складу організаційного комітету» розміщено на офіційному вебсайті Северинівської сільської ради:  http://severynivka.gromada.org.ua.

Громадське обговорення проводиться шляхом опитування, триватиме  з 31 березня по 17 квітня 2023 року.

Відповідальні за опитування та оформлення опитувальних листів на підтримку  кандидатури старости – БІЛЮШКО Олена Василівна, спеціаліст сільської ради, КУХАРСЬКА Інна Володимирівна, діловод сільської ради.

Жителям Олександрівського старостинського округу для реєстрації та участі в громадському обговоренні при собі мати паспорт громадянина України.

Інформація про результати громадського обговорення не пізніше 5 робочих днів оприлюднюється на вебсторінці сільської ради, в соціальній мережі «Фейсбук», а також на інформаційних стендах населених пунктів, в яких проводиться обговорення.

Опитувальні листи у період громадського обговорення заповнюються  громадянами – жителями старостинського округу. Волевиявлення особи щодо підтримки кандидата на посаду старости засвідчується її особистим підписом.

Номери телефонів для отримання додаткової інформації щодо опитування: 067 238 48 62; 098 928 82 99.

АВТОБІОГРАФІЯ

 

Король Владислав Васильович, народився 04 серпня 1973 року в селі Олександрівка, Жмеринського району Вінницької області.

В 1990 році закінчив Олександрівську середню школу.

Навчався у Чернятинському аграрному технікумі.

Трудову кар`єру розпочав у 1990 році в радгоспі  ім. 50-річчя  Великого жовтня, в якому працював на посадах робітника та слюсаря по ремонту сільськогосподарських машин, де працював до грудня 1991 року.

З січня 1992 р. по квітень 1992 р. працюв у Жмеринській райспоживспілці Вінницької області на посаді водія.

З червня 1992 р. по лютий 1999 р. працював у  ЗАТ «Шляховик» машиністом мотокатка та водієм ЗІЛ.

З червня 2019 р. по серпень 2019 р. працюв у  ТОВ «Вантаж біемджі» - водій автотранспортних засобів.

З березня 2021 р. працює в Северинівській сільській раді на посаді інспектора з питань благоустрою.

Одружений, має  трьох синів.

Інші новини

Всі новини