Село Стодульці Сербинівського старостинського округу перейняло естафету місячника благоустрою

  • 91

Фото без описуСеверинівська громада продовжує місячник благоустрою. У цей час проводиться прибирання територій сільських населених пунктів, ліквідація стихійних сміттєзвалищ.

Як кожна господиня до Великодня приводить у порядок свою оселю, так і щороку працівники бюджетних установ, проводять роботи з благоустрою територій прилеглих до адміністративних приміщень, клубів, бібліотек, пам’ятників загиблим воїнам.

Сьогодні ініціативу благоустрою перейняли в селі Стодульці Сербинівського старостинського округу, працівники сільської ради, працівники Комунального закладу «Центр культури, дозвілля та туризму» Северинівської сільської ради, працівники відділу « Освіти, молоді та спорту» Северинівської сільської ради та працівники комунального закладу « Центр надання соціальних послуг» Северинівської сільської ради спільними зусиллями прибрали територію місцевого парку, та територію біля пам’ятника загиблим воїнам.

Северинівська громада висловлює слова щирої подяки за плідну співпрацю, адже загальний стан благоустрою залежить від кожного.