Місячний благоустрою в Северинівській громаді

  • 74

Фото без опису

Традиційно з настанням весни на території громади проводяться санітарні дні. Не став винятком і поточний рік.

У рамках Всеукраїнського місячника благоустрою, з метою наведення належного санітарного стану на території населених пунктів Северинівської територіальної громади, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про благоустрій населених пунктів», та відповідно до Розпорядження Северинівського сільського голови № 28-р «Про організацію щорічної акції з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів області»

23-24 березня 2023 року, апарат Северинівської сільської ради, та її структурні підрозділи, старостинські округи, комунальне підприємство "Северинівське" долучився до участі у наведенні санітарного порядку та благоустрою на території Северинівської сільської ради.

Люди впорядковують не тільки території державних установ, але й власні обійстя. Звичайно, ще багато роботи з приведення у належний стан наших вулиць. Але весняні теплі дні тільки почалися і є підстави вважати, що впродовж місяця відповідальні жителі об'єднаної громади очистять наші вулиці та власні подвір'я від сміття, а сільська рада буде сприяти в проведенні цих заходів. Адже праця, як відомо, об'єднує людей, а зміна трудової діяльності – це і є найкращий відпочинок.

Прохання усім жителям громади долучитись до місячника благоустрою. Зробимо нашу громаду чистою разом!