Результати громадського обговорення кандидатури ЛЮБИЧАНКІВСЬКОГО Дмитра Юрійовича на посаду старости Чернятинського старостинського округу  Северинівської сільської територіальної громади

  • 74

Фото без опису

Результати громадського обговорення кандидатури

ЛЮБИЧАНКІВСЬКОГО Дмитра Юрійовича на посаду старости Чернятинського старостинського округу

 Северинівської сільської територіальної громади

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядком проведення громадського обговорення кандидатури старости, затвердженого рішенням  24 сесії сільської ради 8 скликання від 26 жовтня 2022 р. №408 (далі – Порядок), розпорядженням сільського голови від 20 лютого 2023 року №23-р «Про проведення громадського обговорення кандидатури старости Чернятинського старостинського округу Северинівської сільської територіальної громади та затвердження складу організаційного комітету», на території Чернятинського старостинського округу проводилось з 24 лютого по 17 березня 2023 року громадське обговорення кандидатури ЛЮБИЧАНКІВСЬКОГО Дмитра Юрійовича на посаду старости Чернятинського старостинського округу.

Відповідно до Порядку кандидатура старости вважається погодженою жителями відповідного старостинського округу, якщо в результаті громадського обговорення отримала підтримку більше 17 % голосів від загальної кількості жителів відповідного старостинського округу, які є громадянами України і мають право голосу на виборах (з кількістю жителів від 1500 до 10000).

На території Чернятинського старостинського округу проживає 2180 жителів, які є громадянами України і мають право голосу на виборах. Підтримало кандидатуру ЛЮБИЧАНКІВСЬКОГО Дмитра Юрійовича на посаду старости Чернятинського старостинського округу 570 чоловік, що становить 26,1 % від загальної кількості жителів.

У результаті громадського обговорення вважати кандидатуру ЛЮБИЧАНКІВСЬКОГО Дмитра Юрійовича на посаду старости погодженою з жителями Чернятинського старостинського округу.

                                                                                                       Оргкомітет