Рішення № 45 Про присвоєння та зміну поштових адрес житлових будинків (земельних ділянок) громадян

  • 72

 

Фото без опису                                                                                                         

 

                  

 УКРАЇНА  

СЕВЕРИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

від «16» березня 2023 р.                                                               №  45

с. Северинівка                                                                                               

Про присвоєння та зміну

 поштових адрес житлових будинків (земельних ділянок) громадян

 

Відповідно до підпункту 10 пункту „б” статті 30 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні ”, розглянувши письмові звернення жителів громади, щодо присвоєння поштових адрес індивідуальних житлових будинків, розташованих на території Северинівської територіальної громади,  виконавчий комітет сільської ради вирішив:

  1. Житловому будинку, що рахується за Мазуром Олегом Сергійовичем  та знаходиться в селі Северинівка Жмеринського району Вінницької області присвоїти поштову адресу вул. Шевченка, 34.
  2. Житловому будинку, що рахується за Бабич Євдокією Іванівною та знаходиться в селі Токарівка Жмеринського району Вінницької області присвоїти поштову адресу з вул. Центральна, 38.
  3. Житловому будинку, що рахується за Бабич Лідією Савівною та знаходиться в селі Чернятин Жмеринського району Вінницької області змінити поштову адресу з вул. Леніна, 67 на вул. Незалежності, 60.
  4. Житловому будинку, що рахується за померлим Бабичем Іваном Дмитровичем та знаходиться в селі Токарівка Жмеринського району Вінницької області присвоїти  поштову адресу вул. Шевченка, 17.
  5. Житловому будинку, що рахується за померлою Плаксій Ганною Степанівною та знаходиться в селі Северинівка Жмеринського району Вінницької області присвоїти  поштову адресу вул. Шевченка, 70
  1. Житловій квартирі, що належить на праві спільної сумісної власності гр. Бевз Михайлу Олександровичу, гр. Бевз Ользі Михайлівні, гр. Бевз Олесі Михайлівні ,гр. Бевз Андрію Михайловичу та знаходиться в селі Кудіївці Жмеринського району Вінницької області змінити поштову адресу з вул. Богд. Хмельницького 1 кв. 2 на вул. Лесі Українки, 19 кв.2 .
  2. Житловому будинку, що рахується за померлою Кензір Євгенією Дмитрівною та знаходиться в селі Рожепи Жмеринського району Вінницької області присвоїти  поштову адресу вул. Кармелюка,42.
  3. Житловому будинку, що рахується за Назаровим Василем Стратоновичем та знаходиться в селі Сербинівці Жмеринського району Вінницької області присвоїти поштову адресу з вул. Центральна, 14.
  4. Секретраю сільської ради Надії Д’ЯКОН ознайомити заявників із прийнятим рішенням.

 

Сільський голова                          Василь МАЛЯРЧУК

 

 

Фото без опису

 
  Фото без опису

 

                                                                                                                                 

 

                  

 

УКРАЇНА  

СЕВЕРИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

ВИТЯГ  З РІШЕННЯ

від « 16 » березня 2023 р.                                                                       №  45

с. Северинівка                                                                                               

 

Про присвоєння та зміну

 поштових адрес житлових будинків (земельних ділянок) громадян

 

 

Відповідно до підпункту 10 пункту „б” статті 30 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні ”, розглянувши письмові звернення жителів громади, щодо присвоєння поштових адрес індивідуальних житлових будинків, розташованих на території Северинівської територіальної громади,  виконавчий комітет сільської ради вирішив:

  1. Житловому будинку, що рахується за Назаровим Василем Стратоновичем та знаходиться в селі Сербинівці Жмеринського району Вінницької області присвоїти поштову адресу з вул. Центральна, 14.
  2. Секретраю сільської ради Надії Д’ЯКОН ознайомити заявників із прийнятим рішенням.

 

 

 

Сільський голова                                   Василь МАЛЯРЧУК