ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ І ШАНА ЗАГИБЛОМУ ГЕРОЮ - ВОЙТОВИЧУ ОЛЕГУ!

  • 101

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ І ШАНА  ВОЙТОВИЧУ ОЛЕГУ!
Рідні Олега Войтовича з Олександрівки Жмеринського району, який ще у травні минулого року загинув, захищаючи Україну, отримали Орден «За мужність» ІІІ ступеню" (посмертно). 

Олег Петрович Войтович, не вагаючись,  взявся за зброю і став на захист України з перших днів повномасштабного вторгнення росії . Воював у складі військової частини А 7085 на Донеччині , де загинув біля населеного пункту Лиман  3 травня 2022 року під час виконання бойового завдання. 
Почесну відзнаку (посмертно), затверджену Указом Президента України Володимиром Зеленським, зі словами глибокої вдячності та поваги  вручила дружині героя, Ірині Іванівні, та сину Івану начальник Жмеринської районної військової адміністрації Інна Цимбал під час урочистої лінійки у філії Олександрівська гімназія Северинівського ліцею, де навчалися Олег Петрович та його син Іван.Заступник голови Євгеній Корнійчук Заступник начальника Жмеринської РВА та голова громади Малярчук Василь,  дружині героя вручили квіти в знак пошани за пережите горе та побажали родині знаходити сили крокувати впевнено по життю заради пам'яті чоловіка й батька. 

Спільне виконання Державного Гімну України   лише доповнило патріотичну та водночас трагічну  урочистість заходу.

Світла пам’ять про ГЕРОЯ живиме у серці кожного жителя громади, адже він заради мирного майбутнього  віддав своє життя!

Герої не вмирають! Вони живі, поки ми їх пам’ятаємо!

Фото без опису

Фото без опису