Висловлюємо слова подяки жителям громади за зібрану допомогу для війскових

  • 78

Фото без опису

Северинівська територіальної  громада вкотре щиро дякує всім небайдужим жителям громади за те, що ми спільними зусиллями відправили допомогу нашим захисникам  в Покровськ – Костянтинівку – Селидове - Бахмут,  в такий складний та важливий для нашої країни час Ви не залишається осторонь, а вносите свій посильний внесок для досягнення    нашої загальної цілі – ПЕРЕМОГИ!!!  Ваша допомога є надважливою як для  наших захисників, які протистоять агресору.
 Висловлюємо щирі слова вдячності нашим підприємцям, фізичним та юридичним особам зокрема:   Мельнику Андрію Володимировичу керівнику ФГ «Оксамит МД»  Піяківському Володимиру  Миколайовичу  керівнику ФГ "ДЕМЕТРА-АГРО I", Твердохлібу  Віктору Борисовичу курівнику ТОВ "МАНЬКІВЦІ", Куцолабському Олегу Євгенійовичу керівнику ТОВ "ПЛАТАНИ", за надане дизельне паливо.
 Нашим волонтерам  Никитюку Ігорю, Шевчуку Роману, Паламарчуку Анатолію, Гуку Євгену за перевезення допомоги.
Шановні жителі громади надаючи допомогу, Ви надаєте не просто матеріальне цінності, а даруєте радість  та надію на краще життя. Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за життя та здоров’я інших. Поки  такі люди живуть і працюють, то буде жити  і наша нація українців. Хочеться ще раз щиро подякувати за Вашу підтримку та за  Ваші щирі і чуйні серця.
РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ! СЛАВА УКРАЇНІ!!!