З МІЖНАРОДНИМ ЖІНОЧИМ ДНЕМ

  • 68

Фото без описуДорогі наші жінки! Найкращі в світі дружини, мами, мудрі бабусі, сестри, доньки!

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас Міжнародний жіночий день, який несе у світ ніжність і красу, адже все найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, - пов’язане з жінкою.

Cаме на тендітних жіночих плечах тримається безліч найважливіших і найважчих робіт. Жінки створюють і плекають добробут не лише свого дому, своєї сім’ї, а й рідного села, селища, всієї держави.

У жіноче свято хочеться побажати мирного неба над головою, перемоги над ворогами, весняного сонця, позитивних емоцій, справжнього людського щастя вам і вашим близьким. Нехай усі негаразди обходять стороною, а кожен день стане нарешті приводом для радості. Нехай ваші сльози проливаються лише від щастя, звістки приходять лише добрі, новини будуть лише радісними, а від колишніх страшних днів залишиться лише грандіозна згуртованість і підтримка знайомих та зовсім незнайомих людей.

Особливі вітання нашим захисницям, дружинам, матерям мобілізованих солдатів, які виховали справжніх патріотів України, які сьогодні захищають територіальну цілісність української держави та виборюють мир на рідній землі.

У цей непростий для всієї нашої країни час дуже важливо не втрачати бойового духу, непохитної віри, а також ділитися оптимізмом і підтримувати одне одного, хоч як би не було важко це робити!

Миру нам, душевної рівноваги та світлої надії!

Разом – до Перемоги!

Слава Україні!

З повагою сільський голова Василь МАЛЯРЧУК