ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення громадського обговорення кандидатури старости Чернятинського старостинського округу ЛЮБИЧАНКІВСЬКОГО Дмитра Юрійовича

  • 207

Фото без опису

Северинівська сільська рада проводить громадське обговорення кандидатури старости Чернятинського старостинського округу.

Северинівський сільський голова вносить на розгляд жителів сіл Чернятин, Токарівка, Голубівка, Слобода-Чернятинська, Маньківці, Улянівка, Мельники та селища Хатки Жмеринського району Вінницької області на посаду старости Чернятинського старостинського округу кандидатуру ЛЮБИЧАНКІВСЬКОГО Дмитра Юрійовича.

Розпорядження від 20 лютого 2023 року №23-р «Про проведення громадського обговорення кандидатури старости  Чернятинського старостинського округу Северинівської сільської територіальної громади та затвердження складу організаційного комітету» розміщено на офіційному вебсайті Северинівської сільської ради:  http://severynivka.gromada.org.ua.

Громадське обговорення проводиться шляхом опитування, триватиме  з 24 лютого  по  17 березня 2023 року.

Відповідальні за опитування та оформлення опитувальних листів на підтримку  кандидатури старости - ТИХОЛАЗ Галина Іванівна, спеціаліст сільської ради, ВЕРНИГОРА Тетяна Бориславівна, діловод сільської ради.

Жителям Чернятинського старостинського округу для реєстрації та участі в громадському обговоренні при собі мати паспорт громадянина України.

Інформація про результати громадського обговорення не пізніше 5 робочих днів оприлюднюється на вебсторінці сільської ради, в соціальній мережі «Фейсбук», а також на інформаційних стендах населених пунктів, в яких проводиться обговорення.

Опитувальні листи у період громадського обговорення заповнюються  громадянами – жителями старостинського округу. Волевиявлення особи щодо підтримки кандидата на посаду старости засвідчується її особистим підписом.

Номери телефонів для отримання додаткової інформації щодо опитування: 097 480 88 28; 097 630 68 70.

Любичанківський Дмитро Юрійович, народився 05 жовтня     1994 року в селі Маньківці, Барського району Вінницької області.

В 2011 році закінчив  Маньковецьку ЗОШ І-ІІІ ступенів.

У липні 2011 року вступив до Шепетівського медичного училища, яке закінчив у 2013 р. і отримав диплом за спеціальністю «Стоматологія ортопедична».

Трудову кар`єру розпочав з 2012 р. на посаді зубного техніка в Шепетівському медичному училищі, де працював до жовтня 2013 року.

З квітня 2018 р. по грудень 2020 р. працюв у ТОВ «Солодкий світ» на посаді торгового працівника.

З липня 2018 р. очолює громадську організацію «Водограй».

З березня 2021 р. працює в Северинівській сільській раді на посаді інспектора з питань благоустрою.

З вересня 2021 р. здобуває  вищу освіту у  Вінницькому інституті ПрАТ «Вищий навчальний заклад» Міжрегіональної Академії управління персоналом за спеціальністю «Психологія».

Одружений, виховує сина.

Фото без опису

Інші новини

Всі новини