Результати громадського обговорення кандидатури БОЙЧУКА Олега Степановича на посаду старости Сербинівського старостинського округу Северинівської сільської територіальної громади

  • 174

Фото без опису

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядком проведення громадського обговорення кандидатури старости, затвердженого рішенням  24 сесії сільської ради 8 скликання від 26 жовтня 2022 р. №408 (далі – Порядок), розпорядженням сільського голови від 11 січня 2023 року №07-р «Про проведення громадського обговорення кандидатури старости Сербинівського старостинського округу Северинівської сільської територіальної громади та затвердження складу організаційного комітету»,  на території Сербинівського старостинського округу проводилось з 19 січня по 09 лютого 2023 року громадське обговорення кандидатури БОЙЧУКА Олега Степановича на посаду старости Сербинівського старостинського округу.

Відповідно до Порядку кандидатура старости вважається погодженою жителями відповідного старостинського округу, якщо в результаті громадського обговорення отримала підтримку більше 17 % голосів від загальної кількості жителів відповідного старостинського округу, які є громадянами України і мають право голосу на виборах (з кількістю жителів від 1500 до 10000).

На території Сербинівського старостинського округу проживає 1848 жителів, які є громадянами України і мають право голосу на виборах. Підтримало кандидатуру БОЙЧУКА Олега Степановича на посаду старости Сербинівського старостинського округу 650 чоловік, що становить 35,2 % від загальної кількості жителів.

У результаті громадського обговорення вважати кандидатуру БОЙЧУКА Олега Степановича на посаду старости погодженою з жителями Сербинівського старостинського округу.

                                                                                                       Оргкомітет

Інші новини

Всі новини