Сільський голова Василь Малярчук вручив почесний нагрудний знак Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного «За взірцевість у військовій службі І ступеню» Олесі Ставнічук – дружині загиблого військовослужбовця Миколи Ставнічука

  • 198

Фото без опису

У вівторок, 31 січня 2023 року, сільський голова Василь Малярчук та військовослужбовець ЗСУ, депутат та житель Северинівської територіальної громади – Юрій Кочмарюк вручили почесний нагрудний знак Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного «За взірцевість у військовій службі І ступеню» Олесі Ставнічук – дружині загиблого військовослужбовця Миколи Ставнічука, яким Герой нагороджений, на жаль, посмертно.

Всі ми пам’ятаємо Миколу – мужнього, безстрашного, дружелюбного, активного, цілеспрямованого. На превеликий жаль, 10 серпня 2022 року, захищаючи нашу з вами свободу, цілісність та суверенітет нашої держави, він героїчно загинув на території Херсонської області від зброї клятого ворога. Без батька залишились сини, без чоловіка – дружина, без сина – мати……Вічна та світла пам’ять Герою!

Слава Україні! Героям слава!