ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення громадського обговорення кандидатури старости Сербинівського старостинського округу БОЙЧУКА Олега Степановича

  • 284

Фото без опису

Северинівська сільська рада проводить громадське обговорення кандидатури старости Сербинівського старостинського округу.

Северинівський сільський голова вносить на розгляд жителів сіл Сербинівці, Слобода-Межирівська, Стодульці, Рожепи, Мельники Жмеринського району Вінницької області на посаду старости Сербинівського старостинського округу кандидатуру БОЙЧУКА Олега Степановича.

Розпорядження від 11 січня 2023 року №07-р «Про проведення громадського обговорення кандидатури старости  Сербинівського старостинського округа Северинівської сільської територіальної громади та затвердження складу організаційного комітету» розміщено на офіційному вебсайті Северинівської сільської ради:  http://severynivka.gromada.org.ua.

Громадське обговорення проводиться шляхом опитування, триватиме з 19 січня по  09 лютого 2023 року.

Відповідальні за опитування та оформлення опитувальних листів на підтримку  кандидатури старости - БЕВЗ Лариса Володимирівна, спеціаліст сільської ради, ГРИБОК Любов Федорівна, діловод сільської ради, та ПІЯКІВСЬКА Тетяна Миколаївна, діловод сільської ради.

Жителям Сербинівського старостинського округу для реєстрації та участі в громадському обговоренні при собі мати паспорт громадянина України.

Інформація про результати громадського обговорення не пізніше 5 робочих днів оприлюднюється на вебсторінці сільської ради, в соціальній мережі «Фейсбук», а також на інформаційних стендах населених пунктів, в яких проводиться обговорення.

Опитувальні листи у період громадського обговорення заповнюються  громадянами – жителями старостинського округу. Волевиявлення особи щодо підтримки кандидата на посаду старости засвідчується її особистим підписом.

Номери телефонів для отримання додаткової інформації щодо опитування: 068 059 04 24; 096 065 31 14; 096 579 36 72.

Фото без опису

АВТОБІОГРАФІЯ

 

БОЙЧУК Олег Степанович, народився 20 серпня 1980 року в місті Старокостянтинів, Хмельницької області.

У 1997 році закінчив загальноосвітню школу I-IIІ ступенів №5 міста Старокостянтинова Хмельницької області.

У 1997 році вступив до Чернятинського державного аграрного технікуму Міністерства АП України, яке закінчив у 2000 році і отримав диплом за спеціальністю «агрономія» та здобув кваліфікацію агронома-плодоовочевода.

Трудову кар’єру розпочав з жовтня 1999р. у госпрозрахунковому відокремленому підрозділі «Кактус» Северинівського ССТ на посаді продавця магазину №28 с.Стодульці, де працював по травень 2004 р.

З червня 2004 р. по січень 2008 р. працював у споживчому товаристві «Злагода» продавцем магазину с.Стодульці та головним бухгалтером.

З грудня 2008 р. по теперішній час займається підприємницькою діяльністю - «Роздрібна торгівля продовольчим та непродовольчими товарами в неспеціалізованих магазинах».

Одружений, має доньку та сина.