Новорічний вечіор в Стодулецький ЗЗСО І-ІІ ступенів

  • 71

Фото без описуЗимові свята люблять і діти, і дорослі. Але з особливим нетерпінням всі чекають Нового Року. Бо саме з цього часу ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. А ще чекаємо подарунків, веселого настрою, а головне - дива. А Новий рік - це свято, коли дива трапляються кожну секунду.

Не обминув радісний, святковий настрій і Стодулецький ЗЗСО І-ІІ ступенів. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з веселим хороводом. Чекали і дочекались!

Напередодні канікул, 23 грудня у закладі відбулося Новорічне свято у патріотичному стилі для учнів 1- 8 класів. Діти, одягнені у яскраві новорічні костюми, побували у справжній новорічній круговерті.

Наші учні співали новорічні пісні, танцювали біля ялинки, брали участь у веселих конкурсах. Кожен клас підготував свої новорічні номери, як доповнення до казкового дійства.

Кульмінацією свята було привітання від Святого Миколая та вручення солодких подарунків дітлахам.

Проведене новорічне свято у нашому закладі, подарувало море позитиву, море дитячих усмішок та гарний передноворічний настрій. Відгомін цього свята зігріватиме серця дітей увесь наступний рік, даруючи їм віру у дива.