Привітання Северинівського сільського голови Василя Малярчука з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва.

  • 72

Фото без опису

Шановні працівники культури!

Щиросердно вітаємо вас з професійним святом - Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Українська земля завжди була щедрою на таланти. Ваша майстерність та професіоналізм зберігають та збагачують українську культуру, а творчість аматорів засвідчує вірність рідному краю, краса якого втілюється в збереженні народних традицій та любові до народного мистецтва.

Культура завжди об’єднує людей, які вкладають в неї душу, терпіння і самовіддану працю. Культура – це місія, яка несе добро та красу.

Люди вашої професії особливі, бо талант дається не кожному. Щоб успішно працювати у сфері культури, потрібно щодня виявляти ініціативу і творчість, завойовувати серця людей.

Дякуємо вам за вашу натхненну та творчу працю! Саме ви вмієте повести за собою і дорослого, і дитину у світ прекрасного та відіграєте головну роль у збереженні духовної спадщини.

Бажаємо міцного здоров’я, потужних сил та невичерпної енергії для нових творчих звершень, нехай над вами завжди сяє зірка людської вдячності!

З повагою Северинівський сільський голова Василь Малярчук