Северинівська сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності, головного бухгалтера Северинівської сільської ради.

  • 192

Фото без опису

Северинівська сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності, головного бухгалтера Северинівської сільської ради.

 

До участі у конкурсі допускаються  громадяни України, які мають:

 

1. Вищу освіту, за освітнім ступенем не нижче магістра, спеціаліста в галузі знань „Облік та аудит“, „Економіка та підприємництво“, „Бухгалтерський облік“, „Фінанси і кредит“;

 

2. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи за фахом на посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років;

 

3. Документ про повну загальну середню освіту за умови, що такий документ підтверджує вивчення особою української мови як навчального предмета (дисципліни), або державний сертифікат про рівень володіння державною мовою, що видається Національною комісією зі стандартів державної мови відповідно до Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної»*;

 

4. Знання: Конституції України; Бюджетного кодексу України; Податкового кодексу України; законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» та інших законів України з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування; указів та розпоряджень Президента України, постанов Верховної Ради України, постанов та розпоряджень Кабінету Міністрів України, інших підзаконних нормативно-правових актів; основних програм роботи на комп'ютері.

 

5.  Вільно володіють державною мовою.

 

Документи приймаються протягом 30-ти календарних днів з дня розміщення оголошення. За довідками та отриманням додаткової інформації звертатись за адресою: вул. Грушевського, 29, с. Северинівка, Жмеринський р-н, Вінницька обл., тел. 3-56-42.

 

*Документ подається про підтвердження рівня володіння державною мовою, відповідно до Закону України "Про забезпечення функціонування української мови як державної" протягом трьох місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану, у разі якщо такий документ не був поданий раніше.

 

05.10.2022 р.                                                                        Адміністрація