Привітання сільського голови з Днем усиновителя!

  • 249

Фото без опису

Сьогодні разом з великим християнським святом Віри, Надії, Любові та їх матері Софії – біблійним прикладом високої моральності, сімейної злагоди, любові і вірності ми відзначаємо День усиновлення в Україні.

Щиро вітаю із святом родинного затишку та дитячої надії, всіх, хто причетний до цього свята - усиновлювачів, батьків-вихователів, опікунів, піклувальників!

Дякую всім землякам небайдужим до долі дітей, всім, хто розуміє, наскільки важливим для процвітання нації є виховання їх у повноцінних родинах.

Бажаю вам крокувати по життю з Вірою, Надією, Любов’ю та Мудрістю! Сил, натхнення, терпіння! Пам’ятайте, що посаджені зерна добра й любові в дитячих душах обов’язково проростуть пишним цвітом!

Звертаюся до всіх, хто вже пройшов шлях усиновлення, й до тих, хто ще обмірковує своє рішення - шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою для вас будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні.

Хай в Україні будуть лише щасливі діти!

Слава Україні!

З повагою сільський голова Василь Малярчук

Інші новини

Всі новини