У селі Чернятин загинув Годомський Сергій Петрович

  • 923

Фото без опису

Біль, яка огортає серце кожного з нас під час війни, стає невимовно важкою, коли гинуть наші односельці! Ранок понеділка в  селі Чернятин виявився не добрим…Страшна новина про загибель нашого односельчанина  підкосила усіх. 28 серпня 2022 року  загинув 38 річний захисник - Годомський Сергій Петрович- люблячий син, брат, чоловік та батько, вірний товариш….
Сергій народився 07.06.1984  року в селі Чернятин. Навчався в місцевій школі, де закінчив 9 класів. Після закінчення школи навчався в Жмеринському ПТУ, де здобув кваліфікацію машиніста. Також закінчив Вінницький НАУ  за спеціалізацією «Галузеве машино-будівництво». Працював на різних агрофірмах .
25 лютого 2022 року був призваний на військову службу в ЗСУ , обороняв південні території Батьківщини. Унаслідок артилерійського ворожого обстрілу загинув від численних поранень.
Веселий, життєрадісний та щирий – таким ми його запам’ятаємо назавжди.
Висловлюємо глибокі слова співчуття батькам загиблого, дружині, доньці , сину та всім рідним. Нехай Господь дасть Вам сили пережити це горе. Низький Вам уклін.
Остання зустріч із загиблим відбудеться у вівторок, 30 серпня. Прощання та похоронна процесія відбудуться в середу, 31 серпня, на місцевому кладовищі. 
29.08.2022 р. – 01.09.2022 р оголошені днями жалоби в Северинівській територіальній громаді. Герої не вмирають!