Мультимедійний тест на 600 балів

  • 538

Фото без описуФото без описуМУЛЬТИПРЕДМЕТНИЙ ТЕСТ на 600 БАЛІВ

У 2021-2022 навчальному році випускники 11-х класів шкіл України замість традиційного ЗНО складали національний мультипредметний тест (НМТ), який проводився у комп’ютерному форматі та містив три блоки завдань:з української мови, математики та історії України.
За підсумками тестування, всі три предмети без помилок здали 375 випускників. Понад 1200 учасників здали без помилок 2 предмети та майже 5 тисяч школярів без помилок пройшли тести тільки з одного предмету.
В нашій громаді цьогоріч випустилось 33 одинадцятикласників, з яких 4 випускників були нагороджені золотою медаллю "За високі досягнення у навчанні". І що найприємніше – дві  «золоті медалістки» склали НМТ  «на відмінно».
Знайомтесь – гордість нашої громади, наші «ЗІРОЧКИ», які вкотре підтвердили думку про те, що важливе не місце навчання, а бажання вчитись!
Отже, перша «зірочка» - ЛУКАШЕНКО АНАСТАСІЯ, випускниця Сербинівського НВК I-III ступенів, неодноразова переможниця І-ІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад, призерка IV етапу Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури, підтвердила високий рівень знань, отримавши 600 балів з НМТ( українська мова - 200 балів,  математика - 200 балів,  історія України - 200 балів).
Ще одна «зірочка» - ЖМУДЬ ІРИНА,  випускниця Северинівського ліцею, яка також  має численні перемоги в І-ІІ етапах Всеукраїнських учнівських олімпіад, творчих конкурсах та інтелектуальних змаганнях. Тому й не дивно, що Ірина отримала 592 бали (з математики та української мови – по 200 балів,  з історії України - 192 бали).
Пишаємось, дякуємо, віримо, зичимо нових досягнень та перемог у ВІЛЬНІЙ МИРНІЙ УКРАЇНІ!!!