ПРОЦЕДУРА ПОДАННЯ ЗАПИТУ НА ІНФОРМАЦІЮ ТА ЇЇ ОТРИМАННЯ

  • 197

ЗАПИТ НА ІНФОРМАЦІЮ МОЖЕ БУТИ ІНДИВІДУАЛЬНИМ АБО КОЛЕКТИВНИМ.

Запити можуть подаватися в усній, письмовій чи іншій формі (поштою, факсом, телефоном, електронною поштою).

письмово: с. Северинівка, вул.Грушевського, 29  

електронна пошта: severynivca@gmail.com

Відповідь на запит на інформацію надається у строк не пізніше п’яти робочих днів з дня отримання запиту. У разі якщо запит потребує пошуку інформації серед значної кількості даних, строк розгляду запиту може бути продовженим до 20 робочих днів.

Інформація на запит надається безкоштовно. У разі затвердження обласною радою розміру фактичних витрат на копіювання та друк в межах граничних норм, встановлених КМУ, і якщо задоволення запиту на інформацію передбачає виготовлення копій документів обсягом більш як 10 сторінок, запитувач буде зобов’язаний відшкодувати фактичні витрати на копіювання та друк.

Відмова в задоволенні запиту на інформацію здійснюється в таких випадках:

1)    cільська рада не володіє і не зобов’язана відповідно до її компетенції, передбаченої законодавством, володіти інформацією, щодо якої зроблено запит;

2)    інформація, що запитується, належить до категорії інформації з обмеженим доступом (службова інформація);

3)    особа, яка подала запит на інформацію, не оплатила фактичні витрати, пов’язані з копіюванням або друком документів обсягом більш як 10 сторінок;

4)    не дотримано вимог до оформлення запиту на інформацію, передбачених частиною 5 статті 19 ЗУ «Про доступ до публічної інформації».