З ДНЕМ ДОБРОВОЛЬЦЯ

  • 382

Фото без опису

Шановні жителі громади!!!! Сьогодні над нашими головами – мирне небо. Цим ми завдячуємо нашим хоробрим, мужнім, витривалим захисникам. Їм сьогодні найважче. В День українського добровольця, низько схиляємо голови перед їх відвагою, просимо Бога, щоб дарував їм свою милість.
Сьогодні нас об’єднує одне – спільна справа, яку ми робимо активно, згуртовано та щиро!
Сьогодні я бачу одну громаду, одну команду,  яка багато в чому вирізняється з-поміж усіх інших!
Сьогодні патріотизм  - це свідома глибина людяності кожного з нас. Саме завдяки цьому станом на сьогодні наша громада є однією з найкращих в районі , яка допомагає українцям – як військовим, так і тимчасово переселеним…..
Встановлення та будівництво двох кращих в районі блокпостів, приготування їжі для правоохоронців, що там працюють, безперебійна робота місцевої самооборони, щоденне плетіння маскувальних сіток найактивнішими жителями громади, щоденне оновлення гуманітарної допомоги, як продуктами, одягом, так і засобами особистої гігієни, виготовлення консервованих каш із  м’ясом (на сьогодні загальна кількість складає  майже 12000 банок,  10000 з яких сьогодні запаковано для перевезення в місто Київ для подальшого розподілу), організація збору скляного посуду та автоклавів, пошив пов’язок на руку, надання притулку тимчасово переміщеним особам, що втікають з пекла , спонсорська допомога крупами, м’ясом , пальним, забезпечення необхідним оснащенням, одягом та взуттям наших бійців, перевезення гуманітарної допомоги в військові частини – УСЕ ЦЕ ВЕЛИКА ЗАСЛУГА КОЖНОГО З ВАС!!!!!
Кожна школа, кожен дитячий садок, коледж, кожен заклад культури, кожен медичний заклад, кожен житель громади – від наймолодшого до найстаршого, кожна дівчинка і жінка, кожен  хлопчик і чоловік, Ви – найкращі!!!! Окреме дякую керівникам усіх закладів та підприємств за згуртовану роботу.
Нехай сьогодні кожен подякує один одному. А я, в свою чергу,  дякую Вам за те, що ми сьогодні разом, за те, що ми – єдині, за те, що ми – найкращі!!!!
Перемога за нами! Слава Україні!!!!