День Єднання в Северинійській громаді

  • 318

Фото без описуСьогодні наша держава вперше відзначає нове свято - День єднання, затверджене Указом Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО.

Його метою є посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість.

Северинівська сільська рада теж активно долучилась до  марафону єдності і всі разом підняли синьо-жовтий прапор і виконали гімн України. Для нас єдність – це не просто слово, а й наше спільне майбутнє. І тільки разом ми можемо його змінити на краще. Українці – сильна нація! Вона мужньо переносить випробування, коли гинуть мільйони її синів і дочок. І кожен раз піднімається з колін, виховуючи нові покоління закоханих у рідний край лицарів правди та свободи.

Єднаймось, і тоді нас ніхто не здолає! Нехай ніколи не вичерпується джерело нашої віри, надії та любові до рідної землі, енергії й впевненості у власних силах, щоб ми жили довго і щасливо в квітучій країні без зовнішніх конфліктів і під мирним небом.