У Северинівській громаді відкрили Поліцейську станцію

  • 321

Фото без опису03 лютого 2022 року, у Северинівській сільській територіальній громаді відкрили  поліцейську станцію, яка на сучасному рівні забезпечуватиме правопорядок у довколишніх селах.

У важливій для територіальної громади події взяли участь депутат Верховної ради України Ірина Борзова, голова Вінницької обласної державної адміністрації Сергій Борзов,  начальник Головного управління Національної Поліції у Вінницькій області Іван Іщенко, голова районної державної адміністрації Інна Цимбал,  голова Северинівської сільської ради Василь Малярчук.

Відкриття поліцейської станції – надзвичайно важливий крок у впровадженні проєкту Поліцейський офіцер громади на території Северинівської територіальної громади. Це запорука відкритості та доступності поліцейських послуг для кожного місцевого мешканця, адже поліцейський, який обслуговує дану територію, добре знає її мешканців, розуміє їх потреби і вчасно приходить туди, де потребують його допомоги професійними діями, рішеннями, доброю порадою чи підтримкою. Тож, створення такої станції полегшить людям доступ до поліцейських послуг, а також сприятиме покращенню безпекової ситуації на території Северинівської  громади.

  Нагадаємо, «Поліцейський офіцер громади» - це частина реформи Національної поліції. Його основна мета – забезпечити кожну територіальну громаду окремим офіцером, який не тільки працюватиме на території цієї громади, а й житиме там.