Закінчився перший етап конкурсу Обласної ради "Комфортні громади"

  • 338

Фото без опису 25 листопада по 5 грудня 2021 року у Северинівській сільській   громаді тривало голосування за проекти І етапу конкурсу Вінницької обласної ради  «Комфортні громади у 2021-2022 роках».          

9 грудня відбулося засідання відбіркової комісії з організації та проведення І етапу конкурсу Вінницької обласної ради «Комфортні громади» для визначення рейтингу за результатами громадського голосування та переліку проєктів, які будуть подані на ІІ етап Конкурсу.

В рамках конкурсу мешканці Северинівської сільської громади взяли активну участь у голосуванні та підтримали проєкт в кількості 109 голосів. Найбільш активними були жителі с. Маньковець, які з нетерпінням чекають позитивних змін у своїй громаді. Крім того на встановлення на площі чекає новенький дитячий майданчик.

Відбірковою комісією опрацьовано та підраховано всі бюлетені. Порушення умов конкурсу, щодо голосування (відповідно до Положення про  конкурс  Вінницької обласної ради  «Комфортні громади» затвердженим розпорядження голови обласної Ради від 05 жовтня 2021 року № 284  «Про конкурс Вінницької обласної Ради «Комфортні громади» у 2021-2022 роках») не виявлено. 

          У результаті підрахунку голосів  у ІІ етапі Конкурсу «Комфортні громади» візьме участь  проєкт: Central square - Центральний сквер розвитку» (Реконструкція скверу по вулиці Грушевського с. Маньківці , Жмеринського районну, Вінницької області.). Даний проект ініційований для вирішення  проблем,  за напрямком « Сучасна громада » , а саме розвиток культурної, спортивної та туристичної інфраструктури, благоустрій територій і зон відпочинку тощо , також модернізація мереж вуличного освітлення , з використанням сучасних та енергоефективних технологій .Створення нової комфортної зони відпочинку для  молоді громади,  дітей шкільного та дошкільного віку, пенсіонерів та люде з особливими потребами. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису