16 сесія 8 скликання Про внесення змін до Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту «Спортивна громада – здорова громада» в Северинівській сільській територіальній громаді на 2021-2025 роки

  • 267

 

 

ПРОЄКТ

 

Фото без опису                 

УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ

ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

 РІШЕННЯ 

 

від «__» грудня 2021 року                                            __ сесія 8 скликання

с. Северинівка

 

Про внесення змін до Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту «Спортивна громада – здорова громада» в Северинівській сільській територіальній громаді на 2021-2025 роки

 

   Відповідно до Закону України «Про фізичну культуру і спорт», керуючись ст. 26,59 Закону  «Про місцеве самоврядування в Україні»  сільська рада   ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту «Спортивна громада – здорова громада» в Северинівській сільській територіальній громаді на 2021-2025 роки», затвердженої рішенням 3 сесії 8 скликання Северинівської сільської ради від 22 грудня 2020 року №17 доповнивши розділ ІІ «Основні завдання програми» додатком із переліком спортивних змагань, їх рівнем проведення та прогнозованими витратами на 2022 рік (додається).

2. Фінансовому відділу сільської ради (Наталія Гамарник) при формуванні бюджету передбачити кошти на реалізацію заходів відповідної Програми в межах можливостей бюджету.

3. Відділу освіти, молоді та спорту сільської ради (Жанна Твердохліб) забезпечити координацію виконання програми.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, культури, охорони здоров’я, фізкультури, спорту та соціального захисту населення, прав людини, законності, депутатської діяльності,  етики  (Тетяна Трач). 

 

       Сільський голова                                                Василь МАЛЯРЧУК