16 сесія 8 скликання Про відмови у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою громадянам.

  • 385

Фото без опису

УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА
ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ
ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ПРОЕКТ РІШЕННЯ  №___

 

від «____» ___________2021 року                               _____ сесія  8 скликання

с. Северинівка

 

 

Про відмови у наданні дозволу на  розробку  проекту  землеустрою громадянам

 

     Розглянувши   клопотання  громадян   про   надання  дозволу на розробку проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність  для ведення  особистого селянського господарства  керуючись  ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» ,статтями 12,118,121,122,123 п.24  розділу  X   Перехідних  положень     Земельного  кодексу  України  ,   Законом   України «Про землеустрій » сільська  рада     ВИРІШИЛА:

1. Відмовити гр. Винославському  Віталію  Валерійовичу у задоволенні його клопотання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2 га, безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства, за рахунок земель комунальної власності, , що розташована на території Северинівської  сільської  ради , за межами населеного пункту, з підстав, передбачених пунктом 4 статті 59 та пунктом 7 статті 118 Земельного кодексу України - згідно доданого графічного матеріалу на якому позначено розташування бажаної земельної ділянки та у відповідності до даних «Публічної кадастрової карти України» - на частину даної ділянки встановлено обмеження у вигляді прибережної захисної смуги вздовж річок та навколо водойм (відповідно до вимог Водного кодексу України).

2. Відмовити гр.Дьоміні  Юлії  Володимирівні у задоволенні її клопотання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 2 га, безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства, за рахунок земель комунальної власності, , що розташована на території Северинівської  сільської  ради , за межами населеного пункту, з підстав, передбачених пунктом 4 статті 59 та пунктом 7 статті 118 Земельного кодексу України - згідно доданого графічного матеріалу на якому позначено розташування бажаної земельної ділянки та у відповідності до даних «Публічної кадастрової карти України» - на частину даної ділянки встановлено обмеження у вигляді прибережної захисної смуги вздовж річок та навколо водойм (відповідно до вимог Водного кодексу України).

3.  Відмовити гр.Медвєдеву  Олексію  Вікторовичу у задоволенні  його клопотання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,   з  подальшим  правом  передачі у приватну  власність, орієнтовною площею 2,0000 га,  для ведення особистого селянського господарства, за рахунок земель комунальної власності,  що розташована на території Северинівської  сільської  ради , оскільки   на    земельну  ділянку  зазначена  в  графічному  матеріалі   надано  дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  іншому  громадянину відповідно  до  рішення  243  12  сесії   8  скликання  від 19  серпня  2021  року.

4.  Відмовити гр.Трофімчук  Анжелі  Іванівні у задоволенні  її клопотання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,   з  подальшим  правом  передачі у приватну  власність, орієнтовною площею 2,0000 га,  для ведення особистого селянського господарства, за рахунок земель комунальної власності,  що розташована на території Северинівської  сільської  ради , оскільки   на    земельну  ділянку  зазначена  в  графічному  матеріалі   надано  дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  іншому  громадянину відповідно  до  рішення  288  15  сесії   8  скликання  від 12 листопада  2021  року.

5.  Відмовити гр. Ткачуку  Юрію  Павловичу  у задоволенні  його клопотання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,   з  подальшим  правом  передачі у приватну  власність, орієнтовною площею 2,0000 га,  для ведення особистого селянського господарства, за рахунок земель комунальної власності,  що розташована на території Северинівської  сільської  ради , оскільки  земельна  ділянка  зазначена  на  графічному матеріалі   включена    до  переліку  земельних  ділянок,  право  на  які    виставляється  на  земельні  торги  у  формі  аукціону  відповідно  до  рішення  208      11  сесії  8 скликання  від 09 липня 2021 року.

6.  Відмовити гр. Ткачук  Тетяні  Василівні   у задоволенні  її клопотання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,   з  подальшим  правом  передачі у приватну  власність, орієнтовною площею 2,0000 га,  для ведення особистого селянського господарства, за рахунок земель комунальної власності,  що розташована на території Северинівської  сільської  ради , оскільки  земельна  ділянка  зазначена  на  графічному матеріалі   включена    до  переліку  земельних  ділянок,  право  на  які    виставляється  на  земельні  торги  у  формі  аукціону  відповідно  до   рішення  208      11  сесії  8 скликання  від 09 липня 2021 року.

7.  Відмовити гр.Лущик  Тетяні  Михайлівні  у задоволенні  її клопотання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,   з  подальшим  правом  передачі у приватну  власність, орієнтовною площею 2,0000 га,  для ведення особистого селянського господарства, за рахунок земель комунальної власності,  що розташована на території Северинівської  сільської  ради , оскільки   на    земельну  ділянку  зазначена  в  графічному  матеріалі   надано  дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  іншому  громадянину відповідно  до  рішення 288  15  сесії   8  скликання  від 12 листопада  2021  року.

 8.  Відмовити гр.Лущик  Олені  Олександрівні   у задоволенні  її клопотання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,   з  подальшим  правом  передачі у приватну  власність, орієнтовною площею 2,0000 га,  для ведення особистого селянського господарства, за рахунок земель комунальної власності,  що розташована на території Северинівської  сільської  ради , оскільки   на    земельну  ділянку  зазначена  в  графічному  матеріалі   надано  дозволи   на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  іншим  громадянам відповідно  до  рішення 288  15  сесії   8  скликання  від 12 листопада  2021  року.

 9.  Відмовити гр.Лущик  Олені  Олександрівні   у задоволенні  її клопотання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,   з  подальшим  правом  передачі у приватну  власність, орієнтовною площею 2,0000 га,  для ведення особистого селянського господарства, за рахунок земель комунальної власності,  що розташована на території Северинівської  сільської  ради , оскільки   на    земельну  ділянку  зазначена  в  графічному  матеріалі   надано  дозволи  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  іншим  громадянам відповідно  до  рішення 288  15  сесії   8  скликання  від 12 листопада  2021  року.

 10.  Відмовити гр.Лущику  Дмитру  Олександровичу  у задоволенні  його клопотання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,   з  подальшим  правом  передачі у приватну  власність, орієнтовною площею 2,0000 га,  для ведення особистого селянського господарства, за рахунок земель комунальної власності,  що розташована на території Северинівської  сільської  ради , оскільки   на    земельну  ділянку  зазначена  в  графічному  матеріалі   надано  дозволи  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  іншим  громадянам відповідно  до  рішення 288  15  сесії   8  скликання  від 12 листопада  2021  року.

11.  Відмовити гр. Щербині Василю  Миколайовичу у задоволенні  його клопотання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,   з  подальшим  правом  передачі у приватну  власність, орієнтовною площею 1,5000 га,  для ведення особистого селянського господарства, за рахунок земель комунальної власності,  що розташована на території Северинівської  сільської  ради , оскільки    земельна  ділянка  зазначена  в  графічному  матеріалі   земельна  частка  (пай)  за  400.

12.  Відмовити гр. Щербині Тамарі  Іванівні у задоволенні  його клопотання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,   з  подальшим  правом  передачі у приватну  власність, орієнтовною площею 1,5000 га,  для ведення особистого селянського господарства, за рахунок земель комунальної власності,  що розташована на території Северинівської  сільської  ради , оскільки    земельна  ділянка  зазначена  в  графічному  матеріалі   земельна  частка  (пай)  за  262.

13.  Відмовити гр.Охрімовській  Яні  Андріївні, гр.Охрімовському  Андрію  Віталійовичу,  гр.Гедз  Олені  Борисівні,  гр.Стрельченко  Катерині  Миколаївні у задоволенні  їх клопотання щодо надання дозволу   на  виготовлення  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  поділу  та  об’єднання  земельної  ділянки,   , орієнтовною площею 2.0000 га, на  кожного  , для ведення особистого селянського господарства,  на території Северинівської  ОТГ( за  межами  населеного  пункту) кадастровий  номер 0521087500:04:004:0193, оскільки згідно доданого викопіювання не можливо встановити бажане місце розташування земельної ділянки (відомості про земельну ділянку з кадастровим номером 0521087500:04:004:0193 не знайдено ), внаслідок чого, не можливо отримати відомості про землі, їх цільове призначення, обмеження у їх використанні, а також, дані про кількісну і якісну характеристику земель, про розподіл між власниками і користувачами, як передбачено ст. 1 Закону України «Про державний земельний кадастр», що унеможливлює встановлення факту відповідності або невідповідності місця розташування об’єкта вимогам законів, прийнятих відповідно до них нормативно-правових актів, генеральних планів населених пунктів та іншої містобудівної документації, схем землеустрою і техніко-економічних обґрунтувань використання та охорони земель адміністративно-територіальних одиниць, проектів землеустрою щодо впорядкування територій населених пунктів, затверджених у встановленому законом порядку та позбавляє Северинівську   сільську   раду при задоволенні поданого клопотання  діяти у встановлений законом спосіб, що передбачено ст. 19 Конституції України.

14.  Відмовити гр.Гундерчуку  Івану  Миколайовичу у задоволенні  його клопотання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,   з  подальшим  правом  передачі у приватну  власність, орієнтовною площею 2,0000 га,  для ведення особистого селянського господарства, за рахунок земель комунальної власності,  що розташована на території Северинівської  сільської  ради , оскільки    земельна  ділянка  зазначена  в  графічному  матеріалі   земельна  частка  (пай)  .

15.  Відмовити гр.Чмиху  Анатолію  Григоровичу у задоволенні  його клопотання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,   з  подальшим  правом  передачі у приватну  власність, орієнтовною площею 2,0000 га,  для ведення особистого селянського господарства, за рахунок земель комунальної власності,  що розташована на території Северинівської  сільської  ради , оскільки    земельна  ділянка  зазначена  в  графічному  рішенням  255   13  сесії  8 скликання від 17 вересня 2021 року   відводиться  для  створення  громадського  пасовища.

 

 

16 .Контроль за виконанням цього рішення покласти на  постійну    комісію Северинівської  сільської  ради  з  питань  містобудування,будівництва,  земельних  відносин  та    охорони  навколишнього  природного  середовища,  житлово -  комунального  господарства,  комунальної  власності,  промисловості, підприємництва  та  сфери  послуг(  голова  комісії  Піяківський  В.М.) 

 

 

      Сільський голова                                               Василь МАЛЯРЧУК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проект розробив:

Головний  спеціаліст,землевпорядник                          Оксана  БОНДАРЕНКО

 

Погоджено:   

Заступник  сільського  голови                                          Євген  ВЛАСЮК