Оголошення "Комфортні громади"

  • 332

Фото без опису  

Сьогодні, 24 листопада відбулося засідання Відбіркової комісії  з розгляду проєкту поданого на 1 етап  конкурсу  Вінницької обласної ради «Комфортні громади» з метою з’ясування його відповідності вимогам Положення про Конкурсу та допуску для участі у громадському голосуванні.

На розгляд Відбіркової комісії подано проєкт «Central square - Центральний сквер розвитку» (Реконструкція скверу по вулиці Грушевського с. Маньківці , Жмеринського районну, Вінницької області), який відповідає встановленим правилам та вимогам Положення про конкурс Вінницької обласної Ради «Комфортні громади» та допущений до  участі у І-му етапі. Даний проект ініційований для вирішення  проблем,  за напрямком « Сучасна громада » , а саме розвиток культурної, спортивної та туристичної інфраструктури, благоустрій територій і зон відпочинку тощо , також модернізація мереж вуличного освітлення , з використанням сучасних та енегроефективних технологій .Створення нової комфортної зони відпочинку для  молоді громади,  дітей шкільного та дошкільного віку, пенсіонерів та люде з особливими потребами. 

Детально ознайомитися з проєктом можна у Северинівській сільській раді.

Віддати свої голоси   за проєкт  жителі Северинівської сільської територіальної громади  можуть з 25 листопада по 5 грудня 2021 року  (15 днів) в холі Северинівського будинку культури в приміщенні ЦНАПУ за адресою с. Северинівка, вул Грушевського, 33, де буде розміщена спеціальна скринька для голосування. Голосувати мають право жителі Северинівської сільської територіальної громади віком від 18 років з додержанням  карантинних обмежень (оброблення рук дезінфікуючими (антисептичними) засобами, перебування  у захисній масці). Голосування здійснюється шляхом заповнення бланку для голосування.