15 сесія 8 скликання Про видачу свідоцтва про право власності на об’єкт нерухомого майна (житлову квартиру) Васюніній Н.О.

  • 267

 

ПРОЕКТ

                  

УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ

ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

 РІШЕННЯ  №___

 

від «____» листопада  2021 року                                15  сесія 8 скликання

с. Северинівка

 

Про видачу свідоцтва про право власності

на об’єкт нерухомого майна (житлову квартиру) Васюніній Н.О.

 

    Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  розглянувши заяву  гр. Васюніної Наталії Олександрівни (вх. 126 від 15.09.2021 року) – жительки села Северинівка- про видачу свідоцтва про право власності на квартиру № 1, що розташована в житловому будинку № 4 в селі Северинівка по вулиці Миру, що перебуває у комунальній власності Северинівської сілської ради, сільська рада вирішила:

Видати свідоцтво про право власності на квартиру № 1,  що розташована в житловому будинку № 4 по вулиці Миру в селі Северинівка Жмеринського району, що складається із трьох житлових кімнат та інших приміщень загальною житловою площею58,5 кв.м, у тому числі:

1-а кімната – 23,6 кв.м,

2-а кімната – 16,6 кв.м,

кухня-   10,5 кв.м,

коридор –7,8 кв.м

Контроль за виконанням покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин, та охорони навколишнього природного середовища, житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва та сфери послуг (голова комісії Піяківський В.М.)

 

 

 

Сільський голова Василь МАЛЯРЧУК