15 сесія 8 скликання Про внесення змін до п.1 рішення 22 сесії Олександрівської сільської ради 7 скликання від 26.10.2017 року«Про передачу на баланс спеціалізованого підприємства по газопостачанню та газифікації ПАТ «Вінницягаз» у державну власність

  • 269

 

ПРОЕКТ

                   

УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ

ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

 РІШЕННЯ  №___

 

від «____» листопада  2021 року                                                 ___ сесія ____ скликання

с. Северинівка

 

Про внесення змін до п.1 рішення 22 сесії Олександрівської сільської ради 7 скликання від 26.10.2017 року«Про передачу на баланс спеціалізованого підприємства по газопостачанню та газифікації ПАТ «Вінницягаз» у державну власність підвідного газопроводу високого тиску 1 категорії (1,2МПа) до с. с.Кудіївці Жмеринського району Вінницької області та споруд на них та газопроводів середнього тиску по с.Кудіївці та селищі Шевченкове, збудовані за кошти жителів с.Кудіївці та селища Шевченкове без права власності в користування на період експлуатації »

 

Враховуючи клопотання Громадської організації «Кудіївецька перлина» від 19.10.2021 р. №1 щодо будівництва підвідного газопроводу високого тиску                 1 категорії (1.2 МПа) до с.Кудіївці Жмеринського району Вінницької області та споруд на ньому за рахунок коштів місцевого бюджету, шляхом отримання кредиту в КО «Обласний фонд СІБ» по поверненню якого є заборгованість в сумі 640 тис.грн., керуючись п. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сільська рада вирішила:

  1. Внести зміни до п.1 рішення 22 сесії Олександрівської сільської ради 7 скликання від 26.10.2017 року «Про передачу на баланс спеціалізованого підприємства по газопостачанню та газифікації ПАТ «Вінницягаз» у державну власність підвідного газопроводу високого тиску 1 категорії (1,2МПа) до с. с.Кудіївці Жмеринського району Вінницької області та споруд на них та газопроводів середнього тиску по с.Кудіївці та селищі Шевченкове, збудовані за кошти жителів с.Кудіївці та селища Шевченкове без права власності в користування на період експлуатації» та викласти пункт 1 у новій редакції:

П. 1 Для забезпечення безаварійного та безперебійного газопостачання споживачів передати збудований підвідний газопровід високого тиску 1 категорії 1,2 МПа до с.Кудіївці загальною протяжністю 8883 м/п та споруд на них загальною балансовою вартістю 3307130 грн. наступним чином:

437 м/п на суму 280814 грн., ГРПБ-50 – 1 шт. вартістю 288409 грн.,                  ПЗК-3.0 – 1 шт. вартістю 70777 грн. - КО «Обласний фонд СІБ» з подальшою передачею до Управління спільної комунальної власності територіальних громад Вінницької області, а решта

8446 м/п та споруд на них на загальну суму 2667130 грн. у державну власність до сфери управління Міністерства енергетики та вугільної промисловості України на баланс публічного акціонерного товариства з газопостачання та газифікації «Вінницягаз» з приєднанням до неприватизованої частини основних фондів, що належать до державної власності».

  1. Контроль за виконанням покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин, та охорони навколишнього природного середовища, житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва та сфери послуг (голова комісії Піяківський В.М.)

 

 

 

Сільський голова                                   Василь МАЛЯРЧУК