Голова Жмеринської райдержадміністрації Цимбал Інна спільно із Євгеній Корнійчуком -заступником голови Жмеринської РДА та начальником відділу з питань гуманітарної сфери Аліною Луковою завітали з робочим візитом до Северинівської громади, де відбулос

  • 302

Сьогодні, 26 жовтня, голова Жмеринської райдержадміністрації Цимбал Інна спільно із Євгеній Корнійчуком -заступником голови Жмеринської РДА та начальником відділу з питань гуманітарної сфери Аліною Луковою завітали з робочим візитом до Северинівської громади, де відбулося методоб’єднання вчителів даної громади та до Управління освіти Жмеринської міської ради, де проходила нарада керівників закладів освіти.

Наразі гостро стоїть питання щодо засобів індивідуального захисту вчителів від COVID-19. У період пандемії маска є тим бар'єром між людиною, яка може мати або має коронавірусну інфекцію, та здоровою людиною.

Саме тому Інна Володимирівна спільно із релігійною громадою «Джерело надії», головою якої є Юрій Нартовський, вручили маски – респіратори школам Северинівської та Жмеринської громадам та подякувала, що у нашій країні є щирі та доброзичливі люди, які об’єдналися довкола проблем та підтримують тих, хто має потребу.