З ДНЕМ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ ТА ДНЕМ ВЕТЕРАНА!

  • 656

Фото без опису

 У цей святковий день прийміть щирі вітання і глибоку вдячність заради нашого майбутнього. Низький уклін Вам дорогі ветерани, дідусі, бабусі, та велика подяка за все, що Ви зробили для своїх нащадків. 

Бажаємо Вам – здоров’я, сил та наснаги! Нехай всі проблеми та незгоди обходять стороною, а добро повертається сторицею! Нехай завжди Вас оточують увагою та піклуванням близькі люди, радують успіхами діти, внуки та правнуки!!!
         30 вересня, напередодні Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветеранів голова Северинівської сільської ради Малярчук Василь Григорович  спільно з начальником відділу соціального захисту та охорони  здоров’я Северинівської сільської ради Сулимою Людмилою Олександрівною привітали підопічних Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» відділення вдома Северинівської сільської ради, в якому перебувають на обліку 92 підопічних з числа інвалідів та осіб похилого віку. Кожен з проживаючих отримали подарункові набори з нагоди свята. 

Фото без опису

Северинівська сільська рада щиро дякує усім тим, хто долучився до благодійної акції на підтримку одиноких людей похилого віку, а саме:

1.Фермерському господарству «ДЕМЕТРА-АГРО 1» в особі Пияківського В.М.

2.ФГ « Рожепське» в особі Кушпрак В.Д.

3.ТОВ «Платани» в особі Куцолопського О.Є.

4.ТОВ «Маньківці» в особі Твердохліб В.В.

5.ПП «УКР ТЕРРАПЛЮС» в особі Михайлова А.Д.

6. Депутату районної ради Літвину Б.В.

7.ПП Баніту О.Г., Гордєєвій Н.О.,Телішевій С.Б.,Вілімчук Р.О., Вернигорі Н.В., Лясковській Н.П., Вікуловій Н.М.