В Слободо-Межирівському НВК першого вересня пройшла урочиста лінійка присвячена Дню знань.

  • 832

Фото без описуЄ восени такий день, коли школа наповнюється дитячим сміхом, пишними бантами, турботливо зав’язаними краватками, радісним хвилюванням та оазисами квітів. Так-так! Ти вгадав! Такі знайомі усім нам дива відбуваються, коли в гості завітає Перше вересня. 
В Слободо-Межирівському НВК першого вересня пройшла урочиста лінійка присвячена Дню знань. Школа відкрила двері для своїх учнів, прийняла в свою дружню родину маленьких першокласників. Не обійшли увагою і девятикласників для яких цей рік є останнім у стінах рідної школи. Щиро вдячні нашим гостям, що не обійшли увагою наш захід начальнику служби у справах дітей Северинівської сільської ради Раманишиній Антоніні Анатоліївні та спеціалісту Северинівської сільської ради Піяківській Тетяні Миколаївні. Щиро вдячні їм за увагу, теплі слова-побажання нашим учням та подарунки. Також дякуємо за багаторічну підтримку депутату Северинівської сільської ради Піяківському Володимиру Миколайовичу та подарунки для вихованців садочка і першачків.
Після урочистої лінійки випускники та першокласники поклали квіти до обеліску слави, а класні керівники провели загальношкільний урок "Стежками України", під час якого усі учні взяли участь у захоплюючій квест-подорожі.