1 Вересня Кудіївецький ЗЗСО І - ІІ ступенів

  • 790

Фото без описуСвято 1 Вересня — це один із найважливіших днів для учнів, студентів та їхніх вчителів. Воно назавжди залишається в пам'яті кожної людини. Дехто асоціює його зі шкільними роками, комусь більше запам'ятались роки навчання у ВНЗі, хтось знайшов у школі справжніх друзів, а хтось випустив не одне покоління досвідчених молодих людей. 
   1 Вересня — це всенародний День Знань, адже тільки завдяки навчанню людина досягла сучасного розвитку. 
   Неймовірно красиво та урочисто пройшло це свято у стінах нашого Кудіївецького ЗЗСО І - ІІ ступенів, де цьогоріч вперше за парти сяде 7 першокласників. Слова - привітання та подяки лунали з вуст директора Свічинської О. Т. та заступника сільського голови Власюка Є. В.. 
   Цього літа по підготовці до нового навчального року було проведено великий об'єм робіт: створено освітній простір для учнів 1 класу, переклеєно шпалери в багатьох класах і коридорах, замінено підлогу в 1 класі, постелено лінолеум, закуплено новий вчительський стіл та нову дошку. І все це завдяки спонсорській допомозі з боку батьків, сільського голови Малярчука В. Г., депутата районнної ради Літвина Б. В., ФГ Шаргород "Агро-Енерджі". Але саме головне те, що цього року літом розпочалася реконструкція спортивного залу: замінено підлогу, буде встановлено нове покриття, нові вікна та перекрито дах. І усе це за ініціативи та сприяння сільського голови Малярчука В. Г. та величезній допомозі з боку батьків. 
   З щирими словами - побажаннями звернулася до своїх діток класовод 1 класу Бевз О. М.. Побажала їм успіхів у навчанні та незабутніх вражень. Учні 9 класу теж приєдналися до вітань, адже для них це останній День Знань у стінах рідної школи. Адміністрація школи висловлює велику подяку керівнику Северинівської територіальної громади та всім, хто долучився до роботи по підготовці закладу до нового навчального року. Бажаємо усім міцного здоров'я, сімейного благополуччя та миру на землі. З новим 2021-2022 навчальним роком!!!