Підсумки фестивалю МалинаФест

  • 546

Фото без опису17 липня 2021 року на території Северинівської територіальної громади відбувся обласний фестиваль «Малинафест», який об’єднав навколо себе близько 10 000 людей різного віку – від наймолодших до найстарших.

 Головним напрямком, в якому працювали організатори свята, було не тільки прагнення об’єднати усіх тих, хто підтримує традицію вирощування малини. Благодійність – ще один напрям, який підтримували під час проведення фестивалю.

Так, з продажу лотерейних квитків, 35 000 гривень було передано на лікування важко хворого хлопчика – жителя нашої громади.

Загальна сума, зібрана гостинними господарями світлиць, де гості смакували малиновими стравами, складає 33 519 грн,  а саме:

  1. Село Северинівка – 7000 грн ( на придбання канцелярських боксів для молодших класів Северинівського ЗЗСО І-ІІІ ст);
  2. Село Чернятин – 2641 грн (на придбання іграшок та спортивного інвентарю для Чернятинського ЗЗСО І-ІІІ ст та Чернятинського ЗДО );
  3. Село Токарівка, село Слобода-Чернятинська – 2120 грн (на придбання іграшок та спортивного інвентарю для Чернятинського ЗЗСО І-ІІІ ст та Чернятинського ЗДО );
  4. Село Маньківці – 3931 грн (передано на лікування 4-річного жителя с. Маньківці, який зазнав численних травм, потрапивши під мотоблок );
  5. Село Слобода-Межирівська – 2189 грн (на потреби Слободо-Межирівського НВК);
  6. Село Сербинівці – 3700 грн (передано на ремонт місцевого Будинку культури);
  7. Село Стодульці, село Рожепи – 4500 грн (на придбання мотокоси);
  8. Село Олександрівка – 3753 грн (придбали мотокосу)
  9. Село Кудіївці – 3685 грн (на косметичний ремонт сільського клубу)

Під час розваг на воді було зібрано 8 000 грн, кошти спрямовуватимуться на звукову апаратуру для проведення концертних заходів на території усієї громади.

Найголовніше досягнення фестивалю – це Ваші щирі посмішки!

Ще раз дякуємо за підтримку в організації фестивалю народному депутату Ірині Борзовій, голові Вінницької ОДА Сергію Борзову, керівнику управління культури і мистецтв Вінницької ОДА Ользі Дерновій, депутату Вінницької ода, голові Жмерин6ської РДА Інні Цимбал, дизайнерам локацій, працівникам апарату сільської ради, керівникам та працівникам усіх відділів сільської ради та їх установ, керівнику та працівникам КП «Северинівське», місцевим артистам, фермерам та меценатам,  а також усім жителям громади, без яких не вдалося б провести справжнє малинове свято!