Проект рішення сесії Про внесення змін до рішення №27 7 сесії 8 скликання «Про бюджет Северинівської сільської територіальної громади на 2021 рік»

  • 349

 

 

 

 

УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА
ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ
ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ПРОЕКТ РІШЕННЯ  №_

 

від «»       2021 року                                                    ___сесія  8 скликання

с. Северинівка  

 

Про внесення змін до  рішення №27 7 сесії 8 скликання  «Про бюджет

Северинівської сільської територіальної громади   на 2021 рік»

 

 

 

 

Відповідно до ст. 25, 65 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.78 Бюджетного кодексу України, враховуючи клопотання сільської ради, розпорядження Кабінету Міністрів України від 09.06.2021 року № 622-р «Про розподіл у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів, спрямованих на підвищення доступності широкосмугового доступу до Інтернету в сільській місцевості», реєстрів Державної казначейської служби України про річний та помісячний розпис асигнувань Державного бюджету на 2021 рік, з метою забезпечення єдиних підходів для застосування окремих положень Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на заходи, спрямовані на боротьбу з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, та її наслідками під час навчального процесу у закладах загальної середньої освіти (в частині придбання ноутбуків), затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21 квітня 2021 р. N 403,сільська Рада

 ВИРІШИЛА:

 

Внести зміни до рішення № 27 7 сесії  8 скликання  від  22.12.2020 року «Про місцевий бюджет Северинівської сільської територіальної громади на 2021 рік» у доходи і видатки загального та спеціального фондів сільського бюджету за програмною класифікацією видатків  та головними   розпорядниками  коштів згідно додатків 1 – 4:

 

 

  1. Збільшити обсяг доходів  загального фонду сільського бюджету у сумі 190000 грн., у тому числі  по:

 

  - ККД 41035500 «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів, спрямованих на підвищення доступності широкосмугового доступу до Інтернету в сільській місцевості» у сумі 190000 грн. (згідно із додатком №1 до цього рішення).

 

2. Внести зміни у  річний та помісячний  розпис видатків загального та спеціального фондів:

 

- по сільській раді за рахунок субвенції з державного бюджету:

збільшити обсяг видатків загального фонду сільського бюджету по КПКВК 0117540 «Реалізація заходів, спрямованих на підвищення доступності широкосмугового доступу до Інтернету в сільській місцевості» у  сумі 190000 грн.

 

  • по фінансовому відділу сільської ради за рахунок додаткових надходжень:

збільшити обсяг видатків спеціального фонду сільського бюджету по КПКВК  3719770 «Інші субвенції з місцевого бюджету» обласному бюджету у сумі 26052 грн. (у тому числі субвенція обласному бюджету  на заходи, спрямовані на боротьбу з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, та її наслідками під час навчального процесу у закладах загальної середньої освіти (в частині придбання ноутбуків) (згідно із додатками № 3,4 до цього рішення).

 

3. Збільшити профіцит загального фонду сільського бюджету у сумі  26052 грн., напрямком використання якого визначити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду) (згідно із додатком 2 до цього рішення).

 

4. Збільшити дефіцит спеціального фонду сільського бюджету у сумі 26052 грн., джерелом покриття якого  визначити надходження коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду) (згідно із додатком 2 до цього рішення).

 

       5. Фінансовому відділу сільської ради (Гамарник Н.О..) внести зміни  до   бюджету Северинівської сільської ради на 2021 рік згідно із додатками 1-4 цього рішення.

 

         6. Додатки 1 – 4 до цього рішення є його невід’ємною частиною.

 

 

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                     Василь МАЛЯРЧУК