В Северинівській громаді відбувся фестиваль " Малина Фест"

  • 674

Відбувся Обласний фестиваль «МалинаФест» у с.Чернятин Северинівської ТГ Жмеринського району Вінницької області, який увійшов до Плеяди культурно-мистецьких заходів, приурочених до 30-річчя Незалежності України і проводився за підтримки Вінницької обласної державної адміністрації та Народного депутата України Ірини Борзової.

Було встановлено рекорд України –

найбільший малиновий пиріг! 18-метровий пиріг потрапив до Книги рекордів Україні. Випечений дбайливими руками працівниць місцевої Северинівської пекарні, жінками, яке все життя печуть хліб. Після фіксації рекорду пирогом пригостили гостей.

Смачно, яскраво і цікаво. В світлицях, які презентували жителі сіл Северинівської громади, можна було спробувати вареники з малиною, малиновий борщ, наливки і різні смаколики із малини.

Це родинний фестиваль.

Багато локацій і розваг для дітей, спортивні змагання, багато подарунків. Насичена і яскрава концертна програма. Виступав запальний гурт «Фанфари Купали», фольклорний гурт «Мокоша», академічний ансамбль пісні і танцю «Поділля» Вінницької обласної філармонії їм. М. Леонтовича. Співав народний артист України, композитор, Станіслав Городинський, його пісні звучать в усіх куточках нашої області і стали шлягерами. Виступав учасник телевізійних шоу - Богдан Травінський. Всі хором в тисячі голосів співали «Червону руту» з Олександром Онофрійчуком і гуртом «Експромт».

Завершили фестиваль – яскравим і неймовірним феєрверком над річкою.

Северинівська сільська рада висловлює щиру подяку всім хто взяв активну участь у проведенні фестивалю: Апарату Северинівської сільської ради, депутатам, діловодам, активістам громади, працівникам поліції, які здійснювали охорону публічної безпеки та підтримували громадський порядок, професійно виконували свій обов’язок.