До уваги суб'єктів господарювання, що здійснюють обіг харчових продуктів, населення міста та району

  • 492

До Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області (далі – Головне управління) надійшов лист Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів №11.1.1-5/15207  від 25.06.2021 (№Вх-8462/01/21 від 25.06.2021) про те, що виявлено невідповідність за мікробіологічними показниками, зокрема виділено
Salmonella та підтверджено перевищення загальної бактеріологічної
забрудненості
в криветках, соусах («Спайсі Гедза» та «Манго Чілі») та рибі (лосось охолоджений філе та «Масляна» х/к). Виробником даної харчової продукції є ТОВ «Мостард» (03126, м. Київ, вул. Академіка Білецького, 34).

      Враховуючи вищевикладене, просимо суб’єктів господарювання що здійснюють обіг харчових продуктів  вжити відповідних заходів з метою недопущення вище вказаної продукції до реалізації.

        У випадку її виявлення вилучати з обігу та  повідомляти Жмеринське управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області по телефону (04332) 5-07-96

 

 

Жмеринське управління

Головного управління Держпродспоживслужби

 у Вінницькій області.