ЦІНА ЖИТТЯ – 160 ТИС.ГРН. ТЕРМІНОВИЙ ЗБІР КОШТІВ НА ОПЕРАЦІЮ!

  • 553

Фото без опису

Шановні мешканці громади!

Звертаємось до вас з проханням допомогти врятувати життя гарної жінки, турботливої матері та чудової бабусі КОВАЛЕНКО ОКСАНИ МИКОЛАЇВНИ, мешанки с.Чернятин.

Біда прийшла в її родину неочікувано та підступно. Лікарі діагностували важку патологію серця: дифузний кардіосклероз,виражена мітральна недостатність, персистуюча форма фібриляції передсердь, тахісистологічний варіант.

І що найстрашніше: хірургічне втручання потрібне ТЕРМІНОВО, адже відлік часу йде не та місяці, а на дні.

Операція по заміні клапану можлива і проводиться в Україні досить вдало. Однак ВАРТІСТЬ такої операції становить 160 ТИС. ГРН. + довготривала РЕАБІЛІТАЦІЯ.

Рідні Оксани Миколаївни, адміністрація та усі працівники структурних підрозділів Северинівської сільської ради, депутатський корпус, небайдужі мешканці громади  допомогли зібрали значну частину суми, однак, як це часто буває, життя підкинуло ще одну проблему: вартість операції  наразі збільшилась.

Родина у розпачі! Тому просимо усіх небайдужий до чужого горя долучитись до збору коштів на лікування Оксани Миколаївни, адже тільки спільними зусиллями ми зможемо дати цій гарній та працьовитій жінці можливість ЖИТИ, ростити ВНУКІВ та бачити СВІТ!!!

Будьмо здоровими та пам’ятаймо, що в наших силах подарувати радість життя людям, які нас оточують!!!

Вашу допомогу просимо перераховувати на картковий рахунок доньки:

Р/Р 5168 7573 5490 1540 (донька - Олійник Аліна Анатоліївна), відкритий у ПриваБанку.