18 червня напередодні Дня медичного працівника у Северинівській  громаді привітали та відзначили працівників медичної галузі громади.

  • 513

Фото без опису18 червня напередодні Дня медичного працівника у Северинівській  громаді привітали та відзначили працівників медичної галузі громади.

Грамотами за сумлінну працю, вагомі досягнення в трудовій діяльності, високий професіоналізм та з нагоди Дня медичного працівника були нагороджені медичні працівники Северинівської сільської територіальної громади

Северинівський сільський голова Василь Малярчук виступив з вітальним словом наголосив на тому, що медичні працівники - почесна, гідна поваги, благородна, і разом з тим дуже відповідальна професія. Посадовець звернувся до присутніх зі словами вдячності:  «Ви охороняєте наше здоров'я, лікуєте, допомагаєте з'явитися на світ новим життям, проводите профілактику захворювань. Робота медичного працівника - це не лише надання медичної допомоги, а й спілкування з людьми. Пацієнти приходять часто не лише за лікарською допомогою, але й за розумінням і співчуттям. Добре слово помножене на досвід і знання медика – запорука успіху в роботі. Ми щиро дякуємо Вам за самовіддану працю, особливо в складних умовах пандемії».