Зі святом останього дзвоника!

  • 419

Фото без опису

Шановні учні, колеги, батьки!

Щиросердечно вітаємо Вас зі святом Останнього дзвоника, що символізує закінчення навчального року.

Для багатьох учнів – це успішне подолання чергового рубежу в шкільному житті, перехід до наступного класу та мессендж про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаємо гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

Востаннє передзвін шкільного дзвоника лунатиме для випускників. Ще вчора їх називали «діти – наше майбутнє». А від сьогодні їм, молодим і талановитим, самостійно приймати свідомі рішення, здобувати досвід, власними силами і здібностями будувати своє щасливе майбутнє, яке повинно бути нерозривно пов’язане з майбутнім України.

Тож, любі випускники, головне — будьте чесними і добрими людьми. Бажаємо Вам знайти власну життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від Ваших ідей, бажання творити і працювати залежить майбутнє України. Вірте в себе, будьте небайдужими, добрими та чесними людьми! Щастя і удачі!

Дякуємо батькам учнів та вихованців за підтримку та розуміння, бажання вчасно та щиро допомогти у вирішенні питань створення комфортних умов для наших дітей.

Окремо дякуємо керівникам та педагогам закладів освіти за якісну організацію дистанційного навчання учнів та виховання дошкільників, кропітку та невтомну працю, креативність у виборі форм та методів роботи в період жорстких карантинних обмежень.

Сподіваємось, що наступний навчальний рік поверне нам можливість працювати у звичайному робочому режимі, зустрічатись та спілкуватись, бачити дитячі очі та радіти щирим посмішкам!

Гарного літнього відпочинку, яскравих вражень та цікавих подорожей!