Відбулась 10 (позачергова) сесія 8 скликання

  • 421

Фото без опису

Відбулась 10 ( позачергова) сесія 8 скликання

Депутати розглянули ряд питань:

Про затвердження звіту про виконання бюджету Северинівської сільської територіальної громади  за І квартал 2020 року

Про намір передати в оренду  нерухоме майно першого та другого типу, що належить до комунальної власності Северинівської сільської ради

Про затвердження змін до рішення 1 сесії 8 скликання  від 30.11.2020 року № 6 « Про утворення виконавчого комітету ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу»

Про внесення змін до рішення № 27 3 сесії 8 скликання « Про бюджет Северинівської сільської територіальної громади на 2021.

Про затвердження порядку та нормативу відрахувань до бюджету частини чистого прибутку( доходу і підприємництва комунальної власності Северинівської сільської територіальної громади на 2021 рік.

Про затвердження програми» Компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги відповідно до ПКМУ Про затвердження порядку призначння і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги від 29 квітня 2004 року № 558 на 2021 рік.

Про програму відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян, які проживають на території громадина приміських  маршрутах загального користування автомобільним транспортом на 2021.

Про затвердження Програми « Компенсації Фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на 2021 рік.

Про програму відшкодування витрат на надання пільг за послуги зв язку окремих категорій громадян Северинівської сільської територільної громади на 2021-2023 роки.

Земельні питання

Про вступ до всеукраїнської асоціації громад

інше