Нарада директорів ЗЗСО

  • 395

Фото без опису

05 травня 2021 року проведено  нараду директорів ЗЗСО Северинівської ТГ, до участі в якій були запрошені сільський голова Малярчук В.Г., в.о. директора КЗ «Центр кульури, дозвілля та туризму Северинівської сільської ради»  Кочмарюк Ю.З. та голова Молодіжної ради Северинівської ТГ Підгаєць В.В.

На порядок денний було винесено наступні питання:

-  про організоване завершення 2020-2021 н.р.,

-  про замовлення документів про освіту;

-  про проведення «Уроку звитяги»;

- про організацію та проведення Дня Примирення в умовах поширення коронавірусної хвороби (СОVID-19)";

- про закінчення строкових трудових договорів у керівників та вчителів-пенсіонерів.

Розпочав засіданні сільський голова Малярчук В.Г., який привітав присутніх з Великоднем, коротко проінформував про важливі події, які відбулись в громаді за останній час та окреслив коло завдань на перспективу.

Робочу частину наради продовжила начальник відділу освіти, молоді та спорту Твердохліб Ж.П., яка прокоментувала основні аспекти листа МОН України від 27.04.2021 №1/9-213 «Про організоване завершення2020/2021 навчального року та реалізацію Закону України«Про внесення змін до Розділу ІІ"Прикінцеві та перехідні положення"Закону України "Про внесення зміндо деяких законодавчих актів України, спрямованих на забезпечення додатковихсоціальних та економічних гарантійу зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19)" (щодо окремих питаньзавершення 2020/2021 навчального року)».

Логічним продовженням першого питання стало обговорення змін, які відбулись у механізмі замовлення документів про освіту у поточному навчальному році.

Особливу увагу керівників ЗЗСО Жанна Петрівна звернула також на проведення у 5-11 класах «Уроку звитяги», рекомендації до якого викладені у листі МОН України від 30.04.2021р. № 19-266 «Щодо сприяння у проведенні «Уроку звитяги» та участь трудових колективів освітніх закладів у проведенні в громаді Дня примирення.

В.О. директора КЗ «Центр кульури, дозвілля та туризму Северинівської сільської ради»  Кочмарюк Ю.З. висловив сподівання на тісну взаємодію педколективів закладів освіти та працівників галузі культури у проведенні в громаді Дня примирення.

Останнім питанням порядку денного стало обговорення нормативно-правової бази та механізму переукладання строкових трудових договорів з педагогам-пенсіонерами.

Серед різного були обговорені питання щодо проведення громадських слухань, про роботу сайтів освіти тощо.

По завершенню робочої частини наради до уваги присутніх було представлено соціальний проект ЕКО-школа», який презентував голова Молодіжної ради Северинівської ТГ Підгаєць В.В