Відбулась 7 сесія 8 скликання Северинівської сільської ради

  • 560

Фото без описуВідбулась позачергова 7 сесія 8 скликання Северинівської сільської ради.

На порядку денному 33 питання.

Головує Василь Малярчук

На початку сесії привітали депутата Музику Ольгу Михайлівну яка святкувала день народження у міжсесійний період..

Порядок денний сесії

1. Про затвердження Програми організації  відзначення державних та професійних свят,  ювілейних дат, знаменних подій  на 2021 рік.

2. Про затвердження Програми розвитку культури,  дозвілля та туризму у Северинівській сільській територіальній громаді на 2021 рік.

3. Про внесення змін до Програми розвитку житлово - комунального господарства та благоустрою населених пунктів Северинівської сільської  територіальної громади на 2021 – 2025 роки

4. Про внесення змін до штатної чисельності закладів загальної середньої та дошкільної освіти.   

5. Про внесення змін до Комплексної Програми розвитку фізичної культури і спорту Северинівської територіальної громади «Спортивна громада-здорова громада», затвердженої рішенням 3 сесії Северинівської сільської ради від 22 грудня 2020 року № 17.

6.  Про внесення змін до рішення сесії Северинівської сільської ради від 18 лютого 2021 року № 66 Северинівської сільської ради « Про передачу зі спільної власності територіальних громад селища, сіл Жмеринського району у власність Северинівської сільської територіальної громади майна закладів освіти (цілісних майнових комплексів шкіл), розташованих на території населених пунктів сільської ради і передачу на баланс, в оперативне управління Відділу освіти, молоді та спорту Северинівської сільської ради.»

7.Про внесення змін до рішення 6 сесії 8 скликання сільської ради  №63 «Про внесення змін до  рішення №27 3 сесії 8 скликання  «Про бюджет Северинівської сільської територіальної громади на 2021 рік»

8. Про затвердження звіту про виконання бюджету Маньковецької  сільської ради за 2020 рік.

9.Про затвердження звіту про виконання бюджету Олександрівської сільської ради за 2020 рік.

10. Про затвердження звіту про виконання бюджету Северинівської сільської ради за 2020 рік.

11. Про затвердження звіту про виконання бюджету Сербинівської  сільської ради за 2020 рік.

12. Про затвердження звіту про виконання бюджету Слободо-Межирівської сільської ради за 2020 рік.

13.Про затвердження звіту про виконання бюджету Стодулецької  сільської ради за 2020 рік.

14. Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб'єктів оціночної діяльності та виконавців робіт із землеустрою.

15. Про затвердження Програми організації та проведення громадських робіт у Северинівській сільській   територіальній громаді на 2021-2023 роки.

16. Про співфінансування капітального ремонту доріг комунальної власності  Северинівської територіальної громад.

17. Про визначення Замовника по об’єктам капітального ремонту доріг комунальної власності  Северинівської сільської територіальної громади».

 18. Про затвердження договорів про передачу міжбюджетних трансфертів з місцевого бюджету Северинівської територіальної громади.

19. Про внесення змін до рішення сесії Северинівської сільської ради від 18 лютого 2021 року № 69 Северинівської сільської ради « Про передачу зі спільної власності територіальних громад селища, сіл Жмеринського району у власність Северинівської сільської територіальної громади майна закладів охорони здоров’я, розташованих на території населених пунктів сільської ради і передачу на баланс, в оперативне управління КНП «Чернятинська АЗПСМ».

20. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення   меж  земельних  ділянок  в  натурі  (на  місцевості) для  ведення     товарного  сільськогосподарського    виробництва , невитребуваної  частки (паю)  на  території  Северинівської  сільської  раді  Жмеринського  району  Вінницької  області 

21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для товарного сільськогосподарського виробництва.

22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)

23. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу їх у власність

24. Про затвердження технічної документації з нормативно-грошової оцінки земельної ділянки, яка відводиться Вінницькій обласній державній адміністрації для продажу права оренди на земельних торгах для рибогосподарських потреб на території Северинівської сільської ради в с. Маньківці Жмеринського району Вінницької області.

25. Про  надання  дозволу  на  розробку технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення (відновлення)  меж земельної  ділянки  в  натурі ( на  місцевості)

гр.  Кучер  Марії  Олександрівні. 

26. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

 27. Про відмову у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

28. Про звернення депутатів Северинівської сільської ради Жмеринського району Вінницької області до Верховної Ради України,  щодо прийняття законопроектів № 2194 та № 2195.

29.Про відбір проєкту програми Северинівської сільської територіальної громади для участі у конкурсі «Комфортні громади».

30. Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Северинівської сільської  територіальної громади.

31.  Про внесення змін до рішення сесії Северинівської сільської ради від 18 лютого 2021 року № 66 Северинівської сільської ради « Про передачу зі спільної власності територіальних громад селища, сіл Жмеринського району у власність Северинівської сільської територіальної громади майна закладів освіти (цілісних майнових комплексів шкіл), розташованих на території населених пунктів сільської ради і передачу на баланс, в оперативне управління Відділу освіти, молоді та спорту Северинівської сільської ради.»

32. Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділу Центр надання адміністративних послуг у Северинівській сільській раді.

33. Про затвердження Графіку роботи відділу  Центру надання адміністративних послуг у Северинівській сільській раді.

34 Про затвердження Програми надання безоплатної правової допомоги населенню Северинівської сільської територіальної громади.