Відбулась позачерговова 6 сесії 8 скликання Северинівської сільської ради.

  • 315

Фото без описуНа порядку денному 21 питання.

На Сесії розглянуто  ряд питань:

Внесення змін до  рішення 5 сесії 8 скликання сільської ради № 49 « Про внесення змін до рішення № 27 3 сесії 8 скликання «Про бюджет Северинівської сільської  територіальної громади 2021 рік»;

Внесли   змін до структури апарату  Северинівської сільської ради. Створили відділ «Центру надання адміністративних послуг» Северинівської сільської ради та затвердили його положення.

Затвердили Передачу майна із комунальної власності Северинівської сільської ради майна закладів освіти розташованих на території населених пунктів  сільської ради на баланс та в оперативне управління  Відділу освіти, молоді та спорту Северинівської сільської ради.

 Затвердили передавальні акти, щодо передачі майна сільських рад, які припиняються в результаті реорганізації шляхом приєднання до Северинівської сільської ради.

Затвердили Програми « Поліпшення техногенної та пожежної безпеки об’єктів усіх форм власності, розвитку інфраструктури оперативно-рятувальної служби Северинівської  сільської територіальної громади на 2021-2025 роки»

Включення до переліку  земельних ділянок, право оренди  яких пропонується  для продажу на земельних торгах ( у формі аукціону) та надання дозволу на розробку проекту землеутрою щодо відведення земельної ділянки

Розглянули земельні питання