Створення Молодіжної ради при Северинівській сільській раді Северинівської ОТГ!

  • 291

Фото без опису

За Ініціативи Северинівського сільського голови Василя Малярчука  з метою налагодження ефективної взаємодії між місцевим самоврядуванням та молоддю Северинівської ОТГ, для забезпечення вирішення питань, що пов’язані із життям молоді та її участі в усіх сферах життя громади, планується створення Молодіжної ради при Северинівській сільській раді Северинівської ОТГ!
Молодіжна рада - це консультативно-дорадчий орган, який буде незалежний у прийнятті рішень та впливатиме на спілкування молоді та органів місцевого самоврядування, підвищення розвитку молодіжного лідерства, залучення молоді до вирішення соціально-економічних питань, питань у сфері культури, спорту, освіти, попередження розповсюдження негативних явищ у молодіжному середовищі. 
Тому ми запрошуємо активну, енергійну, ініціативну молодь віком 14-35 років* долучитися до створення Молодіжної ради. Якщо бажаєте стати членом/членкинею Молодіжної ради звертайтеся у відділ центру надання адміністративних послуг Северинівської ОТГ для заповнення форми. Адже тільки спільними зусиллями ми реалізуємо всі плани, які спрямовані на розвиток нашої рідної Северинівської громади! Установчі збори відбудуться 26 березня 2021 року.