Увага! Національний конкурс " Благодійна України -2020"

  • 272

Фото без опису

На початку листопада Всеукраїнською  благодійною організацією " Асоціація Благодійників України" оголошено старт нового етапу Національного Конкурсу " Благодійна України - 2020".

Метою конкурсу є підтрнимка волонтерського руху України, визнання українського волонтерства як унікального явища сьогодення; сприяння розвитку благодійництва, як національної традиції,узагальнення і пошитення інформації про кращі практики у сфері благодійництва.

Завдання конкурсу є популяризація благодійництва, меценацтва та волонтерства, іхніх організацій та ефективних практик;

відзначення кращих благодійників , меценатів та волонтерів, їхніх організацій та ефективних практик, інших колективів так організацій, які  реалізовують значні благодійні проекти та акції в Україні протягом звітного року.

інформування суспільства про кращі практики благодійної діяльності;

популяризація  та заохочення широкого кола громадян до благодійності.

Переможців на загальнодержавному рівні визначатимуть в 16-тьох основних, 3-ох індивідуальних та 4-ох спеціальних номінаціях.

Кінцевий термін подачі заявок для участі у Національному конкурсі " Благодійна України - 2020" 19 березня 2021 року.

Церемонія нагородження  традиційно відбудеться навесні 2021 року.

Додаткову інформацію про конкурс ( умови, критерії, порядок оцінювання) можна отримати на офіційному веб-сайті Національного конкурсу "Благодійна України" ( www. blagoukraine.org. https://vboabu.org.ua/, https://bit.ly/382h0tD, Facebook:BlagodijnaUkraina).