Пролект ріщення 3 сесії 8 скликання Про затвердження Програми розвитку культури, мистецтва та охорони культурної спадщини в Северинівській сільській територіальній громаді на 2021-2025 роки

  • 271

Фото без опису

УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ

ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ  №___

 

від «____» грудня 2020 року                                            3 сесія  8 скликання

с. Северинівка

 

 

Про затвердження Програми

розвитку культури, мистецтва та охорони культурної спадщини в Северинівській сільській територіальній громаді на 2021-2025 роки

 

 

Відповідно до законів України: "Про культуру", "Про охорону культурної спадщини", з метою забезпечення збереження і розвитку потенціалу закладів культури,  керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  сільська рада вирішила:

1. Затвердити Програму розвитку культури, мистецтва та охорони культурної  спадщини Северинівської сільської  ради  на  2021-2025 роки (Додається).

         2. Фінансовому управлінню сільської ради при формуванні бюджету  передбачити кошти на реалізацію заходів відповідної Програми в межах можливостей бюджету.

         3.  Дане рішення набуває чинності з 01.01.2021 року

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з  питань освіти, культури, охорони здоров’я, фізкультури, спорту та соціального захисту населення, прав людини, законності, депутатської діяльності, етики (Трач Т.П.). 

        

             

 

 

Сільський голова                                                     Василь МАЛЯРЧУК