Проект рішення 3 сесії 8 скликання Про умови оплати праці сільського голови на 2021 рік

  • 482

УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА
ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ
ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ  №___

 

від «____» грудня 2020 року                                              3 сесія  8 скликання

с. Северинівка

 

Про умови оплати праці сільського голови на 2021 рік
Відповідно до п.5 ч.1 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. ст. 21, 22 Закону України „Про службу в органах місцевого самоврядування”, постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 року №268 „Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів” (зі змінами),  сільська рада  вирішила:

1. Визначити умови оплати праці Северинівського сільського голови Малярчука В.Г. відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 року №268 „Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів” (зі змінами) в межах  фонду оплати праці.

2. Встановити сільському голові Малярчуку В.Г.:

1) посадовий оклад та надбавку за шостий ранг посадової особи місцевого самоврядування в розмірі, визначеному додатками 50 та 57 постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 року №268 „Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів” (зі змінами);

2) надбавку за вислугу років, з урахуванням надбавки за ранг. Стаж служби Малярчука В.Г. в органах місцевого самоврядування, станом на 01.01.2021 р., складає 12 років 10 місяців 03 дні.

3) надбавку за виконання особливо важливої роботи в розмірі 50 % посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та надбавки за вислугу років.

3. Виплачувати сільському голові Малярчуку В.Г.:

1) щомісячну премію не менш як 10% посадового окладу, з урахуванням надбавки за ранг, надбавки за вислугу років, надбавки за виконання особливо важливої роботи, а при наявності економії фонду зарплати, в межах суми економії;

2) щорічну матеріальну допомогу на оздоровлення в розмірі середньомісячної заробітної плати;

3) допомогу для вирішення соціально-побутових питань у розмірі середньомісячної заробітної плати.

           Сільський голова                                            Василь МАЛЯРЧУК